Centrum en strand op loopafstand
Gratis wifi
Gratis parkeren in de omgeving

Weekend in Vlissingen

Wilt u een ontspannend weekend aan de kust doorbrengen in de prachtige stad Vlissingen aan de Zeeuwse kust? Boek dan een arrangement voor een heerlijk weekendje weg bij Piccard in Vlissingen. Wij bieden een unieke combinatie van ultieme ontspanning, culinair genot, historische bezienswaardigheden en strandbezoek in één. We heten u graag welkom in ons kleinschalige maar gezellige hotel aan de Zeeuwse kust!

midweek-vlissingen

Reserveer direct of neem vrijblijvend contact op

Reserveer direct of bel: 0118413551

Waarom moet u het weekend in Vlissingen doorbrengen?

Een weekend in Vlissingen is de ideale gelegenheid om er even tussenuit te zijn. U vertoeft aan de kust van de mooiste provincie van Nederland. Zowel de zee als het strand liggen binnen handbereik. Wilt u na een lange strandwandeling nog even de stad in? Vlissingen is ook de stad bij uitstek om lekker te shoppen tijdens een weekendje weg! Geniet tussendoor van een drankje op het terras of verken de boulevard. Kortom: een weekend Vlissingen is altijd gezellig, want er is ontzettend veel te ondernemen buiten het arrangement van Piccard!

Maak gebruik van ons arrangement voor een weekend in Vlissingen

Gaat u voor een arrangement in ons hotel om optimaal te genieten van alles wat Vlissingen te bieden heeft tijdens uw weekend? Verleng uw weekendje weg in Vlissingen met een 3=2 aanbieding. Bovendien hebben we nog vele andere scherp geprijsde arrangementen beschikbaar. Naast ontbijt en diner bieden we u nog veel meer in ons mooie hotel met restaurant. Maak bijvoorbeeld vrij gebruik van het zwembad, de sauna en de verschillende zonnebanken.

Boek eenvoudig uw weekendje weg naar Vlissingen

Bent u toe aan rust en ontspanning? Kom dan overnachten bij Piccard in Vlissingen en laat u verrassen tijdens uw weekendje weg. Onze gasten staan voorop en dat merkt u in de service! Via het online reserveringssysteem ziet u de actuele beschikbaarheid en reserveert u direct uw hotelkamer tegen scherpe tarieven. Heeft u vragen? Bel dan naar 0118413551.

Ook interessant:

Midweek Vlissingen | Overnachting Vlissingen | Hotel restaurant Zeeland

social_facebook social_twitter