Zeeland

de mooiste provincie van Nederland

Zeeland is een populaire bestemming om heerlijk een paar dagen te genieten en uit te waaien tijdens een prachtige wandeling langs strand en zee.

Langs de kust heeft u de meeste zonuren van Nederland, maar dat is niet de enige reden dat het hier goed toeven is. Met een grote verscheidenheid aan (water)sport, natuur, kunst, cultuur en evenementen valt hier, het hele jaar door, veel te beleven.

Vlissingen

aan de oevers van de Westerschelde

Vlissingen heeft een prachtig zandstrand en een unieke boulevard, waar de zeeschepen op steenworp afstand voorbij varen.

Op de boulevard is genoeg te beleven. Aan de ene kant van de boulevard sta je oog in oog met zeeheld Michiel de Ruijter, aan de andere kant hoor je de klanken van het windorgel.

Om Vlissingen en de maritieme geschiedenis van Zeeland beter te leren kennen is een bezoek aan het MuZEEum een aanrader.

Dagtochten

Vlissingen is een geweldige uitvalbasis voor dagtochten

Een bezoek aan de historische en pittoreske plaatsen als Middelburg, Veere en Domburg, de wereldberoemde stormvloedkering of de mossel- en oestercultuur in Yerseke.

Landelijke wandel- en fietsroutes over Walcheren.
U wilt Zeeland op de fiets verkennen?
Op o.a. de site van
INvlissingen.nl
Zeeland.com
ANWB
Route.nl
vindt u informatie, routes of een link om in de App store (IOS) of in de Google play store (Android) een gratis App te downloaden.

De grens over

via de Westerscheldetunnel

Hotel Piccard ligt door de tunnelverbinding dichtbij de Belgische cultuursteden Gent en Brugge.

social_facebook social_twitter