Vergaderingmogelijkheden

Faciliteiten

Onze zalen van ± 100m2, hebben daglicht en airconditioning en zijn geschikt voor gezelschappen tot ca. 40 personen.

Indien u een afspraak maakt, laten wij u graag onze zaalruimtes zien en bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

Zaalverhuur

Speciaal aanbod

Voor ieder gezelschap, privé of zakelijk, hebben wij mogelijkheden, waaronder vriendelijke prijzen.

Wij houden graag rekening met uw wensen en budget.

Stichtingen & Verenigingen

Speciaal aanbod

Ook voor stichtingen & verenigingen hebben wij speciale mogelijkheden, waaronder aantrekkelijk prijzen.

Indien u een afspraak maakt, laten wij u graag onze zaalruimtes zien en
bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

Teambuilding

Mogelijkheden

Ook voor teambuilding hebben wij speciale arrangementen op maat en naar wens. Wij informeren u graag.

Vergaderlocatie in Zeeland

Bent u op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Zeeland? Huur een vergaderruimte in Vlissingen bij Piccard, waar alle faciliteiten inclusief zijn. Bij ons huurt u een geschikte vergaderruimte in Zeeland tegen een aantrekkelijke prijs. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden omtrent een vergaderzaal in Zeeland.

Wat heeft u nodig bij uw vergaderlocatie in Zeeland?

Een vergaderlocatie in Zeeland is om meerdere redenen interessant, zeker als de vergaderzaal gelegen is in Vlissingen. De zilte lucht van de Zeeuwse kust is ideaal tijdens de pauzemomenten. Na een aantal uren vergaderen is het fijn om de zee en het strand te bezoeken. De vergaderruimte in ons hotel in Vlissingen ligt dan ook pal aan het strand en op een steenworp afstand van de boulevard. Dit zorgt natuurlijk voor voldoende inspiratie en dit kunt u goed gebruiken bij een vergadering of meeting.

Welke faciliteiten heeft onze vergaderruimte in Vlissingen?

Kiest u voor een vergaderzaal in Zeeland bij Piccard? Dan kiest u uit zalen van ± 100m2 die geschikt zijn voor groepen tot 40 personen. Een vergaderruimte bij ons hotel in Vlissingen is uniek omdat er voldoende daglicht binnenvalt; bovendien zijn de ruimtes voorzien van airconditioning, wat de laatste jaren nodig is met warme zomers in Zeeland! Wilt u de ruimtes eerst een keer bekijken voor u een boeking plaatst? Wij leiden u graag rond en vertellen u met plezier over de mogelijkheden om een vergaderlocatie te reserveren in Zeeland.

Alles binnen handbereik bij deze vergaderlocatie in Zeeland

Wilt u een vergaderzaal in Zeeland boeken waar alle faciliteiten binnen handbereik zijn? Dan zit u bij Piccard helemaal goed. Wij houden daarnaast altijd rekening met uw wensen en budget. U bent als ondernemer, particulier, stichting of vereniging van harte welkom bij ons. Voor teambuilding hebben we speciale arrangementen op maat. Als afsluiting een hapje eten in ons restaurant? Wij reserveren graag een tafel voor u.

Boek online een vergaderzaal in Zeeland

Wilt u graag een vergaderruimte in Vlissingen boeken tegen een zeer aantrekkelijke prijs? Bij Piccard vinden we het belangrijk om aantrekkelijke tarieven te hanteren. Daarnaast denken we altijd graag met u mee! Een goede reden dus om een afspraak te maken met een van onze medewerkers. Pak daarom de telefoon en bel naar 0118413551 voor een eerste kennismaking. Wilt u direct een vergaderlocatie in Zeeland boeken? Dit kan eenvoudig via ons reserveringssysteem.

Ook interessant:

Overnachting Vlissingen | Zaal huren Vlissingen | Zakelijk hotel Vlissingen

Tot ziens bij Hotel Restaurant Piccard

social_facebook social_twitter