Centrum en strand op loopafstand
Gratis wifi
Gratis parkeren in de omgeving

Midweek Vlissingen

Wilt u er graag tussenuit en doet u dit het liefst middels een midweek vakantie in Vlissingen? Overnacht dan in bij Piccard en verzeker uzelf van een ontspannen verblijf aan de kust! Ons hotel ligt dicht bij het strand én op een steenworp afstand van de binnenstad van Vlissingen. Alles ligt dus binnen handbereik.

midweek-vlissingen

Reserveer direct of neem vrijblijvend contact op

Reserveer direct of bel: 0118413551

Kom niets tekort tijdens uw midweek aan de kust in Vlissingen

Tijdens een midweek in Vlissingen ontbreekt het u aan niets! Piccard is een kleinschalig hotel met oog voor onze gasten. Er is gratis wifi en u maakt kosteloos gebruik van het zwembad, de zonnebank en sauna. Ons hotel bevindt zich direct naast het strand, maar binnen een paar stappen staat u naast de vele nautische bezienswaardigheden in de binnenstad. Blijft u liever in en rondom het hotel? Naast een uitgebreid ontbijt is het ook mogelijk om in ons restaurant te lunchen en te dineren. Heerlijk na een lange dag op het strand of een uitgebreide ontdekking van het stadscentrum.

Boek nu uw midweek aan het strand!

Een midweek Vlissingen is zeker de moeite waard. Bij Piccard zijn zowel vakantie- als zakelijke verblijven mogelijk. Reserveer een kamer of suite via het online boekingssysteem. Dan geniet u binnenkort van een zorgeloze midweek in ons prachtige hotel in Vlissingen! Heeft u vragen? Bel dan naar 0118413551.

Ook interessant:

Weekend Vlissingen | Overnachting Vlissingen | Hotel met zwembad Zeeland

social_facebook social_twitter