Centrum en strand op loopafstand
Gratis wifi
Gratis parkeren in de omgeving

Overnachting in Vlissingen

Bent u op zoek naar een fijn hotel voor een overnachting in Vlissingen? U bent van harte welkom bij Piccard! Ons kleinschalige hotel grenst aan het strand en ook de binnenstad ligt op slechts een steenworp afstand. Verras uw partner met een nachtje weg en laat u in de watten leggen door ons hotelteam. U gaat herboren weer naar huis.

midweek-vlissingen

Reserveer direct of neem vrijblijvend contact op

Reserveer direct of bel: 0118413551

Waarom een overnachting in Vlissingen boeken?

Een overnachting in Vlissingen in ons hotel is de moeite waard, want het is gelegen aan de Zeeuwse kust. U geniet er bijvoorbeeld van een heerlijke stranddag, een dagje winkelen in het centrum of een bezoek aan bezienswaardigheden zoals het MuZEEum en Het Arsenaal. Is het regenachtig en winderig weer? Breng dan een bezoek aan ons zwembad, de sauna of de zonnebank. Dit kost u helemaal niets, want het is inbegrepen bij uw arrangement. Een perfecte manier om te ontspannen!

Reserveer online een kamer in ons kleinschalige hotel

Wilt u gemakkelijk en snel een overnachting in Vlissingen realiseren? Boek online een kamer bij Piccard of bel naar 0118413551. Uiteraard boekt u een kamer inclusief uitgebreid ontbijt. Wij bieden ook heerlijke lunch- en dinergerechten in ons restaurant. Om die reden heeft het altijd zin om af te reizen naar Zeeland en een overnachting in Vlissingen te boeken voor een ontspannend avond.

Ook interessant:

Weekend Vlissingen | Hotel met zwembad Zeeland | Zakelijk hotel Vlissingen

social_facebook social_twitter