Centrum en strand op loopafstand
Gratis wifi
Gratis parkeren in de omgeving

Hotel met restaurant in Zeeland

Wilt u op vakantie in eigen land en vertoeven in een hotel met restaurant in Vlissingen, aan de kustlijn van Zeeland? Boek een heerlijke kamer of suite bij Piccard. Ons hotel met restaurant aan de boulevard in Vlissingen is van alle gemakken voorzien en verzekert u van een comfortabel verblijf. Bovendien ligt u binnen enkele stappen op het strand! Aangenaam overnachten en uitgebreid ontbijten doet u daarom in ons hotel.

midweek-vlissingen

Reserveer direct of neem vrijblijvend contact op

Reserveer direct of bel: 0118413551

Waarom een hotel met restaurant in Zeeland boeken?

Een hotel met restaurant in Vlissingen is ideaal voor een vakantie aan de kust van Zeeland. De zee ligt op loopafstand van het hotel. Dit geldt ook voor allerlei bezienswaardigheden in de stad Vlissingen, zoals het MuZEEum en Het Arsenaal. Voor een hapje eten schuift u aan in ons eigen restaurant waar we een uitgebreide menukaart met seizoensgerechten hebben. Wij bereiden voor u en uw medegasten een heerlijk diner.

Ons hotel is dé plek om te ontspannend

Piccard in Vlissingen is een kleinschalig maar luxe hotel waar de klant centraal staat, óók in het restaurant. Naast ruime slaapkamers en een royaal ontbijt profiteert u bij ons van vele extra’s. Zo krijgt u vrije toegang tot ons zwembad, de sauna en de zonnebanken. Op die manier gaat u een heerlijke vakantie tegemoet in ons mooie hotel met restaurant in Zeeland.

Reserveer uw verblijf in het hotel en plan meteen een avond in het restaurant

Bent u op zoek naar een gezellig hotel met een eigen restaurant in Zeeland? Kom bij ons in Vlissingen overnachten en laat u in de watten leggen door ons enthousiaste restaurant- en hotelteam. Zowel particuliere als zakelijke gasten weten ons te vinden. Het reserveren van een hotelkamer doet u gemakkelijk via het online reserveringssysteem of 0118413551. We zien uw reservering dan ook met genoegen tegemoet.

Ook interessant:

Hotel Vlissingen | Overnachting Vlissingen | Zakelijk hotel Vlissingen

social_facebook social_twitter