Zeeuwse gastvrijheid

Uw avond voorop

Zeeuwse gastvrijheid, goede kwaliteit en een gemoedelijke sfeer
zijn enkele kenmerken van ons bedrijf.
Lekker eten en drinken bij Piccard zijn vanzelfsprekend.

Met onze flexibele instelling, persoonlijke benadering en jarenlange ervaring zijn wij in staat om u onbezorgd te laten genieten.

Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt, wij staan u graag te woord.

Trouwen bij Piccard

Een dag om nooit meer te vergeten…

Onze ruimtes bieden de juiste sfeer voor zowel kleine gezelschappen
als grotere groepen, met een ruime keuze aan mogelijkheden.
U kunt denken aan een sfeervol diner, informeel buffet, ongedwongen receptie, spontane borrel, swingende feestavond of een onvergetelijke bruiloft.

Piccard is één van de officiële trouwlocaties van de gemeente Vlissingen.

Uw feest bij Piccard

Tot in de puntjes verzorgd…

Uw voordelen bij Piccard:
Wij rekenen geen zaalhuur.
Gratis parkeergelegenheid.
U heeft met uw gasten de mogelijkheid tot gebruik van zwembad,
zonnebanken en sauna’s.
Na uw feestje blijven overnachten in een van onze moderne hotelkamers.

Op uw verzoek kunnen wij u eerst en geheel vrijblijvend
de uitgebreide informatie toesturen.

Wilt u iemand persoonlijk spreken om de mogelijkheden te bespreken?
Wij maken graag een afspraak met u.

Feestlocatie op Walcheren

Bent u op zoek naar een unieke feestlocatie op Walcheren, bijvoorbeeld in Vlissingen? Het Zeeuwse schiereiland Walcheren is de thuisbasis van Hotel Restaurant Piccard. Door een feestzaal bij ons te huren viert u uw bruiloft, verjaardag of ander soort feest op een schitterende locatie in Zeeland. Met een prachtige ligging aan de Zeeuwse kust zijn alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag binnen handbereik.

Een bruisende feestlocatie in Vlissingen, het hart van Walcheren

Hotel Restaurant Piccard is een unieke feestlocatie in Vlissingen, gelegen op Walcheren. Wij hanteren een persoonlijke benadering en in alles proeft u de Zeeuwse gastvrijheid. Ons ervaren team stelt u in staat om onbezorgd te genieten van uw feest. Dit maakt het aantrekkelijk om bij ons uw feestzaal te huren in Zeeland! Het boeken van een feestlocatie op Walcheren is om meerdere redenen interessant. U verblijft in een mooie omgeving, terwijl het uw gasten nergens aan ontbreekt. Bovendien kiest u uit allerlei arrangementen: een feestelijke borrel, een smaakvol diner of een gezellige receptie. Vier daarom bij ons uw verjaardag of bruiloft.

Redenen om een feestzaal te huren bij ons hotel in Zeeland

Hotel Restaurant Piccard beschikt als feestlocatie in Vlissingen over alles om er een leuke dag of avond van te maken. Alles wordt tot in de puntjes voor u bezorgd. Bovendien rekenen we geen zaalhuur en is er voldoende mogelijkheid om gratis te parkeren. Na een feestje is het altijd mogelijk om te overnachten in een van onze royale hotelkamers!

Wacht niet langer en reserveer uw datum

Wilt u een bijzondere feestlocatie in Vlissingen boeken voor uw feest of partij, zodat u vanuit heel Walcheren gasten kunt ontvangen? Profiteer dan van onze jarenlange ervaring en scherpe arrangementen. Een feestzaal huren in Zeeland doet u daarom in ons kleinschalige en gezellige hotel restaurant! Wij komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Bel hiervoor naar 0118413551 en maak een afspraak.

Ook interessant:

Vergaderlocatie Zeeland | Zaal huren Vlissingen | Trouwlocatie Vlissingen

Tot ziens bij Hotel Restaurant Piccard

social_facebook social_twitter