Zakelijke mogelijkheden

Brengt uw bedrijf regelmatig gasten onder in Vlissingen?

Als Hotel Piccard bieden wij:

– Speciale bedrijfstarieven
– Flexibel annuleringsbeleid
– Vroeg ontbijten
– Lunchpakketten
– Wasservice
– Gratis WiFi

Wij informeren u hier graag over.

Vergadermogelijkheden

Vergadermogelijkheden

U kunt vergaderen met gezelschappen van 2 tot 40 personen.
Onze beide zalen hebben daglicht en airconditioning.

Inbegrepen in onze vergaderarrangementen; o.a. GRATIS gebruik van WiFi
en verschillende audiovisuele hulpmiddelen.

Informatie en prijzen kunnen wij u geheel vrijblijvend,
ook via de e-mail, toesturen.

Bijeenkomsten

Op zoek naar inspirerende ruimte voor het organiseren van uw vergadering of presentatie? Hotel Piccard biedt diverse mogelijkheden voor zowel grote als kleinere gezelschappen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Zakelijk hotel in Vlissingen

Bent u opzoek naar een zakelijk hotel in Vlissingen voor een bedrijfsevenement? Of wilt u vergaderen met collega-ondernemers op een mooie locatie? Dan zit u bij Piccard helemaal goed. Veel bedrijven brengen regelmatig gasten onder in ons hotel. Bij ons mooie hotel aan de Zeeuwse kust profiteert u dan ook van allerlei zakelijke mogelijkheden tegen aantrekkelijke tarieven.

Welke mogelijkheden bieden wij als zakelijk hotel in Vlissingen?

Wij bieden u een inspirerende ruimte voor het houden van een presentatie of vergadering. Dit is mogelijk voor zowel kleine als grote gezelschappen tot ongeveer 40 personen. Is er behoefte aan een overnachting in ons zakelijk hotel in Vlissingen? Dit is eveneens mogelijk! Daarbij verzekeren we gasten – indien nodig – van een extra vroeg ontbijt, wasservice en gratis wifi op de hotelkamers. Legt u uw zakenpartners graag in de watten met een exclusief arrangement en vindt u het belangrijk dat het ze nergens aan ontbreekt? Boek een comfortabel en compleet verzorgd verblijf voor uw zakelijke gasten bij ons hotel in Vlissingen.

Boek een verblijf via het online reserveringssysteem

Wilt u meer informatie over een verblijf in ons zakelijk hotel in Vlissingen of over een toekomstig zakelijk evenement? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0118413551. Het is ook mogelijk om direct een kamer of suite te boeken via het online reserveringssysteem.

Ook interessant:

Vergaderlocatie Zeeland | Zaal huren Vlissingen | Hotel restaurant Zeeland

Tot ziens bij Hotel Restaurant Piccard

social_facebook social_twitter