Centrum en strand op loopafstand
Gratis wifi
Gratis parkeren in de omgeving

Zaal huren in Vlissingen

Wilt u een zaal huren op een unieke locatie in Vlissingen? Piccard is een fantastische locatie in uw zoektocht naar zaalverhuur in Vlissingen – precies tussen het stadscentrum en het strand in. Door als particulier of zakelijke klant een zaalruimte bij ons in Vlissingen te huren heeft u het mooiste van de Zeeuwse kust binnen handbereik!

midweek-vlissingen

Reserveer direct of neem vrijblijvend contact op

Reserveer direct of bel: 0118413551

Redenen om een zaal te huren bij ons in Vlissingen

Heeft u binnenkort iets te vieren en doet u dit graag op een feestelijke locatie? Bij Piccard in Vlissingen verzekert u zich van exclusieve zaalverhuur met alle gemakken van dien. Dit doet u bovendien tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Profiteer van onze Zeeuwse gastvrijheid, smaakvolle hapjes uit het restaurant en de gemoedelijke sfeer in en rondom het hotel.

Wacht niet te lang om een zaalruimte te huren in Vlissingen!

Gaat u binnenkort trouwen met de liefde van uw leven? Bereikt u de leeftijd van 50 jaar? Voor iedere feestelijke gelegenheid kiest u voor een zaal(ruimte) huren in Vlissingen bij ons restaurant. Zowel kleine gezelschappen als grote groepen zijn van harte welkom bij. Wij denken altijd graag met u mee over de invulling van zaalverhuur in Vlissingen. Wacht zeker niet te lang en leg uw datum vast!

Veel mogelijkheden qua zaalverhuur bij ons in Vlissingen

Of het nu gaat om zaalverhuur voor een groot feest of een vergaderruimte voor zakelijke gasten, bij Piccard in Vlissingen bent u van harte welkom met iedere partij. Een zaalruimte huren in Vlissingen is ook mogelijk als u op zoek bent naar een geschikte condoleanceruimte. Samen met u streven we naar een waardig afscheid dat we volledig naar uw wens opzetten.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken!

Een zaal huren in Vlissingen is om meerdere redenen de moeite waard. U en uw gasten verblijven altijd op een prachtige locatie, eventueel inclusief overnachting. Bovendien wordt alles tot in de puntjes door ons geregeld team geregeld als u ervoor kiest om een zaalruimte bij ons in Vlissingen te huren. Wilt u meer informatie over zaalverhuur of wilt u meteen een datum boeken voor een event in Vlissingen? Gebruik het online boekingssysteem of bel naar 0118413551.

Ook interessant:

Vergaderlocatie Zeeland | Feestlocatie Walcheren | Uitvaartlocatie Vlissingen

social_facebook social_twitter