Centrum en strand op loopafstand
Gratis wifi
Gratis parkeren in de omgeving

Trouwlocatie in Vlissingen

Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in Vlissingen om uw bijzondere dag te vieren? Vier uw bruiloft dan bij Piccard! In ons hotel geniet u van een gemoedelijke sfeer. Bovendien proeft u in alles de Zeeuwse gastvrijheid en gezelligheid. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een onbezorgde, feestelijke dag op een unieke trouwlocatie in Vlissingen.

midweek-vlissingen

Reserveer direct of neem vrijblijvend contact op

Reserveer direct of bel: 0118413551

Waarom u kiest voor onze trouwlocatie in Vlissingen

Trouwen aan de Zeeuwse kust, wie wil dat niet? Het is dé locatie voor een onvergetelijke bruiloft. Daarom is Piccard de perfecte keuze om het jawoord te geven. Wij zijn namelijk een officiële trouwlocatie in de gemeente Vlissingen en bieden u de keuze uit diverse arrangementen. Een feestelijk diner, een gezellige borrel of een informele receptie, bij ons kan het allemaal! Zelfs hotelovernachtingen voor uw gasten zijn bij ons te regelen.

Bespreek uw wensen met ons team

Gaat u voor een dag om nooit meer te vergeten? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op om uw wensen te bespreken voor uw trouwlocatie in Vlissingen. Wij denken graag met u mee en bieden mogelijkheden voor zowel kleine als grote groepen. Bel naar 0118413551 voor het maken van een afspraak of het reserveren van onze unieke trouwlocatie in Vlissingen.

Ook interessant:

Vergaderlocatie Zeeland | Zaal huren Vlissingen | Feestlocatie Walcheren

social_facebook social_twitter